Ideeënfabriek

Je bent werkzaam in de volkshuisvesting of je woont in een wijk, en je denkt: hier ligt een kans, maar hoe kan ik die benutten? Hier gebeurt iets dat ik niet wil, maar hoe kan ik dat veranderen? Je veronderstelt dat iemand met een creatieve geest hier misschien een oplossing voor kan vinden. Maar je hebt geen zin (of geld) om een adviseur in te huren of je te koppelen aan een extern bureau. Omdat je bijvoorbeeld niet meteen een eindbeeld of richting wil bepalen. Je wil gewoon wat denkkracht.

Lenva biedt denkkracht aan

Lenva kan die denkkracht leveren, gratis per mail. Zie het als onze bijdrage aan een mooiere, leukere maatschappij, waarin solidariteit bestaat en mensen het gewoon leuk vinden elkaar te helpen en een hand toe te steken. En we vinden het ook zelf uitdagend en inspirerend om over andermans opgaven mee te denken.

Mail ons je vraag

Geef per mail je opgave of probleem aan ons door. Vermeld ook een contactpersoon. Formuleer de vraag in een paar regels en stuur, als dat er is, wat informatie mee. Mocht de vraag onduidelijk zijn, dan nemen we contact met je op.

Binnen drie weken antwoord

Lenva levert binnen twee of drie weken een suggestie, denkrichting, creatief idee, leuke namen of mensen of voorbeelden uit ons netwerk waarmee je verder kunt.