Dagvoorzitterschap (2015)

Linssen en van Asseldonk treden regelmatig op als dagvoorzitter van symposia, werkcongressen of andere bijeenkomsten. Wij denken graag mee met de organisatie en kruipen daarbij in de huid van de deelnemers en bezoekers. Wat verwachten zij van zo’n dag en wanneer gaan zij tevreden naar huis? Ons doel is altijd om de deelnemers niet alleen een leerzame, maar ook leuke dag te bezorgen.

Bewoners Energiedag

Op 28 november 2014 was Mechtild voorzitter op de eerste Bewoners Energiedag van het Amsterdams Steunpunt Wonen. Doel van deze dag was bewoners enthousiast te maken voor het verduurzamen van woningen. Mechtild bevroeg de inleiders, interviewde bewoners van voorbeeldprojecten en ontlokte tips aan deskundigen. Ook de tweede editie van de Bewoners Energiedag op 27 november 2015 wordt door haar geleid.

Symposium Woonbond

De Woonbond hield op 1 juli 2015 in Eindhoven een symposium over prestatieafspraken. Gabriëlle was voorzitter. Zo’n tachtig vertegenwoordigers van huurdersorganisaties uit het zuiden van Nederland deden mee. Zij kregen tips voor hoe ze hun versterkte positie bij het maken van prestatieafspraken optimaal kunnen benutten. Ook was er een peiling over welke thema’s in de afspraken een rol moeten spelen.