Wie zijn wij?

Linssen en van Asseldonk zijn twee bouwvrouwen (TU Delft en TU Eindhoven): Mechtild Linssen en Gabriëlle van Asseldonk. In de 20 jaar dat ons bureau bestaat, zijn wij bewust met zijn tweeën gebleven. Daardoor hebben we direct contact met onze opdrachtgevers. What you see is what you get. Wij bewegen ons in een groot netwerk met partners waarmee we, als een opdracht daarom vraagt, kunnen samenwerken.

Ook als vrijwilligers actief

Ook in onze vrije tijd zijn we maatschappelijk actief. Op dit moment zit Mechtild in een comité dat zich sterk maakt voor de renovatie van een cultuurhuis in Holguin, een plattelandsgemeente op Cuba. Gabriëlle is jongerencoach bij Go4it en vrijwilliger bij het Temporary Art Centre (TAC) in Eindhoven. Allebei zijn we commissaris bij een woningcorporatie.

Anders samen verder

Per 1 januari 2017 zijn we zakelijk gezien uit elkaar. Dit om ieder meer ruimte te geven voor een eigen balans tussen werk en privé en een eigen invulling aan het advieswerk. We houden onze gezamenlijke website in de lucht om ons kleurrijke verleden te laten zien, waar we allebei op voortborduren.

Klik hier voor de nieuwe website van Mechtild.