Wie zijn wij?

Linssen en van Asseldonk zijn twee bouwvrouwen (TU Delft en TU Eindhoven): Mechtild Linssen en Gabriëlle van Asseldonk. In de 20 jaar dat ons bureau bestaat, zijn wij bewust met zijn tweeën gebleven. Daardoor hebben we direct contact met onze opdrachtgevers. What you see is what you get. Wij bewegen ons in een groot netwerk met partners waarmee we, als een opdracht daarom vraagt, kunnen samenwerken.

Ook als vrijwilligers actief

Ook in onze vrije tijd zijn we maatschappelijk actief. Op dit moment zit Mechtild in een comité dat zich sterk maakt voor de renovatie van een cultuurhuis in Holguin, een plattelandsgemeente op Cuba. Gabriëlle is jongerencoach bij Go4it en vrijwilliger bij het Temporary Art Centre (TAC) in Eindhoven. Allebei zijn we commissaris bij een woningcorporatie.

Anders samen verder

Per 1 januari 2017 gaan we zakelijk gezien apart verder. Dit om meer ruimte te geven voor een eigen balans tussen werk en privé en een invulling aan het advieswerk die onze eigenheid beter tot zijn recht laat komen. We houden onze gezamenlijke paraplu, maar de samenwerking krijgt een nieuwe, lichtere vorm. We vinden dit een spannende uitdaging.